Välkommen!

Detta är min processloggbok där jag försöker göra min kunskap synlig - mest för mig själv, men även för andra intresserade. Skicka gärna en kommentar, diskussion är välkommet!

fredag 11 juli 2008

Examensarbetet...


...är långt bort ännu, men det är inte förbjudet att fundera.


Undersöka Processdrama som förekommer i Storbritanniens undervisning.


Rytmik som ett redskap i matematikinlärning för grundskolans tidigare år.


Fysiskt uttryck (dans, drama, rytmik) betydelse som inlärningsmetod i svenskaundervisningen för grundskolans tidiga åldrar.


Drama, ämne eller metod?
Jag och Kropps -uppfattning genom skapande verksamhet


Utomhuspedagogik, ett obegränsat rum för lärande?


Listan kommer kanske ändras härom varom med tiden. Helst önskar jag att få skriva själv, utan någon annan. Då behöver jag bara ta hänsyn till mina tankar gentemot teorierna. Då blir det inte kompromissat och mjäkigt.

1 kommentar:

Josefine Maad sa...

Hej!
Eftersom jag inte kan svara på facebook så svarar jag här istället. Jag skriver D i Musikvetenskap, det är liksom det enda jag gör just nu. Sen ska jag leva det där som kallas liv ;)
Vad det beträffar din sista mening att bara ta hänsyn till sina egna tankar till teorierna är det väldigt bra och skönt men se till att det finns något akademiskt bollplank eller att ni är flera med era laps som sitte tillsammans och skriv inte i 30 graders värme, ett "hett" tips =) Kram dejten (eh, du vad kallade jag dig när du kallade mig dejten?)