Välkommen!

Detta är min processloggbok där jag försöker göra min kunskap synlig - mest för mig själv, men även för andra intresserade. Skicka gärna en kommentar, diskussion är välkommet!

torsdag 28 oktober 2010

Svensklärarfika

Idag så träffade jag delar av min gamla basgrupp från svenskaåret. Vi är ett gäng som brukade hamna ihop och sen en av oss också skaffat fb så blev det en liten återträff. Tyvärr sakna vi en - men hon får va med nästa gång - för det gör vi om.

Något som jag tyckte var så härligt var att se hur de två andra (som båda entrat arbetslivet nu) tar för sig i arbetslivet och hamnar i roliga sammanhang! Jag blev ju såklart avundsjuk på att de var klara. Men nu är det bara fram till juni. Sen så kommer jag förhoppningsvis också ha den där lärarbroschen och leva på samma villkor som andra. Jag är så trött på lärarkandidateriets kvasi-undervisning. Det är så otroligt roligt att få vara lärare fullt ut. Inom kulturskolan får jag det - det ger mig verkligen kraft!

Det va härligt att träffa 2 som det går bra för och se att snart kan ja också vara där!

1 kommentar:

Junitjej sa...

Svar: Det är alltid kul med nybbyggt!! Vad jag känner till så har man inte fått vara med och påverka hur skolan ska se ut. Vilken personal som ska vara kvar är heller inte klart, då tre skolor ska bli nya på orten med också tre olika profilintriktningar.